Autor: Informer.rs

19.05.2022.

09:26

Foto: printscreen

Hronika

NIJE MOGAO DA PODNESE PRITISAK Otac Mateja Periša doneo odluku PRONALAZAK TELA BIO OKIDAČ

Nenad Periš je ovaj profil poslednjih meseci koristio uglavnom da bi delio apele kako bi se našao njegov sin. Onog trenutka kada je Matej pronađen mrtav na Adi Huji, Nenad je odlučio da pogasi profile na društvenim mrežama.

- Porodica Periš je poslednjih meseci bila svesna da je gotovo nemoguće Mateja naći živog, ipak nada poslednja umire. Onog trenutka kada su videli da mladić koji je izvučen iz Dunava ima istu majicu kao njihov Matej, postali su svesni da se on neće vratiti živ. Nenad je Fejsbuk koristio kako bi pokušao da pronađe korisne informacije u vezi Mateja. Poslednjih meseci je postavljao i neke pesme posvećene sinu, međutim kada je shvatio da je njegov sin mrtav, odlučio je da obriše profil - kaže izvor Informera.

Informer

Matej Periš

On dodaje da Periš nije mogao da izdrži pritisak:

- Ljudi su mu slali poruke sa raznih krajeva sveta. Izjavljivali su saučešće, ali su mnogi iznosili i svoje teorije o smrti njegovog sina. On to više nije mogao da izdrži pa je obrisao profil. Potpuno je slomljen! Krenuo je u Beograd kako bi posle obdukcije mogao da preuzme telo svog deteta.