24.05.2022.

09:54

Foto: informer.rs

Hronika

ZVERSKI PRETUČENA NIJE HTELA SUPRUGA DA PRIJAVI! Nesrećnu ženu "doneli" kod lekara, spasli joj život u poslednjem trenutku!

Odmah su je lekari primili, pregledali i ustanovili da je nesrećnoj ženi prsla slezina. U razgovoru sa njom saznali su šokantne stvari. Ispričala je da ju je muž krvnički pretukao pre tri dana, ali da nije htela da zove policiju i prijavi ga.

Nesrećnu ženu su odmah spremili za operaciju, i uspeli da joj spasu život. Ona se sada dobro oseća, leži u bolnici, a malo je nedostajalo da premine od posledica batina. Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika.

Policija ga je pronašla, i Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je pritvor nasilnom suprugu D.J.(49) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i tom prilikom svojoj supruzi naneo povrede opasne po život.

Kako nezvanično saznajemo, ovaj bračni par se svađao, a svađa je prerasla u udarce i šutiranje nesrećne žene. Razlog svađe je taj što se "žena mešala u ljubavni život supruga" koji ima ljubavnicu.