25.05.2022.

07:00

Foto:

Hronika

PRETUKAO SAM ŽENU JER MI SE MEŠALA U LJUBAVNI ŽIVOT! Šokantno pravdanje nasilnika iz Zaječara nakon hapšenja

Izvor iz istrage kaže da je u nedelju u zaječarski Zdravstveni centar stigla K. R., koja se previjala od bolova u stomaku, a dovela su je dvojica rođaka, držeći je ispod ruku.

- Trpela je užasne bolove, jedva je stajala. Odmah su je lekari primili, pregledali i ustanovili da je pretučena i da joj je prsla slezina. Uspela je nekako da ispriča da ju je muž krvnički pretukao tri dana ranije, ali da nije htela da zove policiju. Nesrećna žena je odmah operisana i lekari su joj spasli život - kazao je naš izvor, i dodao:
Ćutala

Nesrećna žena ispričala je lekarima da ju je muž pretukao tri dana ranije, ali da nije htela da zove policiju
Izvor iz istrage

- Ona se sada dobro oseća, u bolnici je, ali malo je nedostajalo da umre od posledica batina. Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika i tako je on uhapšen.


Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, nasilnik se nije opirao hapšenju i hladnokrvno je ispričao zašto umalo nije ubio suprugu.

- Kazao je da ga je supruga iznervirala jer mu je vređala ljubavnicu i mešala mu se u ljubavni život. Priznao je da ju je tukao pesnicama i da ju je šutirao. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, sud mu je odredio pritvor do 30 dana. Tereti se za krivično delo nasilje u porodici, za šta mu je preti od tri meseca do tri godine zatvora - rekao je naš izvor.