27.05.2022.

11:57

Foto: printscreen

Hronika

OTAC BOMBAŠA IZ INĐIJE ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE: Moj sin je dobar momak, napao ih je da bi ZAŠTITIO PORODICU (VIDEO)

Iako su snimci šokantnog nasilja na kojima se vidi kako Zoran R. dolazi u kafić i iz pištolja puca na gosta, a potom se vraća na isto mesto i u kafić baca bombu, brutalnošću zgrozili javnost, mladićev otac u ekskluzivnoj izjavi za portal Informer.rs tvrdi da je istina drugačija...te da je njegov sin sve to uradio kako bi zaštitio svoju porodicu.

Informer

 

- Pre nekoliko dana, taj napadnuti i još jedan momak, naoružani kalašnjikovima presreli su ga na putu dok je išao na posao...Izvukli su ga iz kola, pretukli ga i najgore ponižavali. Tada su mu oduzeli automobil i zapretili da će ukoliko im ne donese 4.000 evra upasti u našu kuću i svašta uraditi, ispričao je Mirko R.(44) uz opasku da ne pokušava opravdati ono što je Zoran uradio, već da samo želi da se zna prava istina i povod svemu tome.

On ističe da je pod tim pretnjama Zoran zaključio da porodicu može da zaštiti jedino ako im se suprotstavi!

- Gledao sam snimak napada, promašio ih je zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši, da nije hteo nikoga da ubije. Ona bomba koju je bacio na njih je defanzivna i svako ko je bio u prilici da je koristi zna da ona ne može da ubije. Zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši.

Informer

 

Otac napadača takođe kaže da vest koju su mediji objavili o njegovom hapšenju ne odgovara istini, jer se njegov sin predao policiji.

- Posle napada nije došao kući, ali jeste došla policija da ga traži. Nekih sat i po posle napada pozvao me je njegov advokat i rekao da se Zoran predao i da je u prisustvu advokata i policijskog inspektora dao izjavu u stanici policije u Inđiji, odakle je prevezen u pritvor u Sremsku Mitrovicu- ispričao je Mirko R. uz napomenu da je njegov sin dobar momak, da bude kod kuće i da već tri godine radi.

Evo kako je sve to izgledalo u oku kamere

I iz drugog ugla