30.05.2022.

08:47

Foto:

Hronika

DETALJI JEZIVE NESREĆE NA ZRENJANINCU, prešao u suprotnu traku pa nastradao zajedno sa suvozačem BRAČNI PAR TEŠKO POVREĐEN

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 22 na Zrenjaninskom putu, ak nastrdale iz uništenog "pola" izvlačili su vatrogasci. 

- Vozač "pola" se kretao iz pravca Zrenjanina ka Beogradu, kada je kako se pretpostvalja iz za sada nepoznatog razloga prešao u traku namenjenu za suprotni smer. U tom trenutku direktno se sudario sa vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smera - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Hitna i policija bili na licu mesta /ilustracija

Kako je naveo vozač "pola" je išao verovatno dosta brzo jer je udarac bio izuzetno jak.

- Od siline udarca automobil se prevrnuo na krov i okrenu u smeru ka Zrenjaninu. Automobil je bio potpuno smsrkan, skoro do neprepoznatljivosti. Iz tog razloga j ezvala vatrogasce koji su sekli automobil kako bi izvukli tela nastrdalih - naveo je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima ubrzo je na lice mesta stigla i hitna pomoć koja je nažalost kontstovala smrt vozača i putnika u "polu" dok su teško povređeni vozač "opela" i njegova supruga prevezeni u Urgentni centar.   

Dežurni zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju naložio je sinoć da se uradi vanredni tehnički pregled vozila kao i da se izvrši obdukcija, ali i da se od povređenog vozača uzme krv radi analiza.

Tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj sa dokumentacijom, nakon čega će biti određeno saobraćajno-tehničko veštačenje, a zatim će Prvo osnovno javno tužilaštvo doneti odluku o pokretanju ili nepokretanju krivičnog postupka.