01.06.2022.

11:55

Foto: printscreen

Hronika

OSUMNJIČENI ZA RANJAVANJE ŠEFA OBEZBEĐENJA U "STEFAN BRAUNU" BIO U KUĆNOM ZATVORU! Krio se u Soko Banji

Kako nezvanično saznajemo njemu se na teret stavlja saizvršilaštvo u pokušaju teškog ubistva u noćnom klubu "Stefan Braun".

Podsetimo, u ovom slučaju koji se dogodio pre dva meseca sumnja se da je pored sada uhapšenog S.V. bio i A.Š. koji je u bekstvu 

- S.V. će sutra biti saslušan u tužilaštvu, a zanimljivo je da je krivično delo izvršio u vreme izdržavanja kazne kućnog zatvora od osam meseci zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu. Policija traga za A.Š. koji je u bekstvu - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

Ranjen šef obezbeđenja

Podsetimo, u noći između 14. i 15. marta na ulazu u zgradu u kojoj je noćni klub "Stefan Braun"  došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen šef obezbeđenja M.Č. Dan kasnije uhapšeni su N. S., S.T. i  devojka M. D., koja je bila osumnjičena za pomaganje napdačima. Nakon hapšnja oni su negirali dela za koja se terete.

Istovremeno policija je raspisala poternice S. V., koji je sada uhapšen ali i A. Š., za kojim je još traga. 

Jutro nakn teškog ranjavanja očevici su ispričali da je pokušaju ubistva M.Č. ispred kluba "Stefan Braun" prethodila tuča u klubu, koja je navodno izbila zbog devojke koja je bila u društvu osumnjičenih za pucnjavu.

- Navodno, potukle su se dve grupe mladića, odmah je reagovalo obezbeđenje koje je pritrčalo i nasilnike izbacilo napolje. Iako se u početku sumnjalo da je u klub pokušao da se vrati samo jedan od njih, istragom je utvrđeno da su se najverovatnije vratila dvojica osumnjičenih sa pištoljima i ispalili hice u šefa obezbeđenja. Od osam ispaljenih metaka, sedam je pogodilo žrtvu u pluća, stomak i nogu - reka je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.