05.06.2022.

09:00

Foto: printscreen/Instagram

Hronika

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U STAROJ PAZOVI Nastradao mladić na putu do kuće SLETEO S PUTA I PREVRNUO SE NA KROV ! (VIDEO)

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila se oko 19.50 sati, a nesrećni mladić, od zadobijenih povreda, nastradao je na mestu nezgode.

Informer

Tekst potpisa

- Tragedija se dogodila na putu između Stare i Nove Pazove kada je kako se sumnja vozač BMW izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Nakon izletanja udario je u stub i prevrnuo se  na krovu. Vozilo je bilo do te mere uništeno da su i vatrogasci bili na terenu da ga izvuku iz olupine. Nažalost iako je brzo izvučen iz vozila lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da se ne zna zbog čega je mladić izgubio kontrolu nad vozilom.

- Postoji mogućnost da je išao brzo, ali i da se desio neki kvar na vozilu. Veštačenjem automobila znaće se tačno šta se dogodilo - rekao je naš sagovornik. 

Informer

Tekst potpisa

Oni koji poznaju Dušana kažu da je tuga velika

- Roditelji su mu  preminuli. Ima dva brata sa njima je živeo...bio je vredan momak, dobar i pošten. Taj BMW koji je vozio je stariji tip, da ne pomisli neko da se mladić iživljavao. Pošteno je zarađivao novac - kaže jedan od Dušanovih poznanika. 

Kako je objasnio tragedija se dogodila verovatno na putu do kuće. 

- Verovatno je bio kod devojke u Staroj Pazovi ili prijatelja i vraćao se kući - rekao je Informerov sagovornik.    

Policija je obavila uviđaj kojim će se naknadno utvrditi šta se tačno dogodilo. Pored njih bili su vatrogasci spasioci, Hitna pomoć ali i vozači ikoji su se zatekli na ulici. Svako od njihe je na msetu nezgode konstatovao da je reč o strašnoj saobraćajnoj nezgodi.