15.06.2022.

13:49

Foto: Informer

Hronika

DETALJI DRAME NA BANOVOM BRDU! Skočio kroz prozor i bacio torbu punu droge! POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI PA SE POVREDIO

Naime, kako nezvanično saznajemo jutros je na Banovom Brdu uhapšen mladić za koga se sumnja da je diler, a tom prilikom zaplenjena je i veća količina, kako se sumnja marihuane. 

- Policija je jutros rano došla. Čula se galama i nešto je puklo. Ne znam da li je neko pucao ili je policija bacila suzavac ili se čulo od obijanja vrata. Ulicom je odjekivalo "Stoj policija! "- rekao je jedan od žitelja ulice u kojoj se hapšenje desilo. 

Informer

Hapšenje iz zgarde u vozilo Hitne pomoći

On je dodao da je ubrzo nakon galame video policiju ispred. 

- Kako sam razumeo, kada je policija "zakucala" na njegova vrata on je pokušao da pobegne. Navodno je skočio sa terase, sa koje je, nešto pre toga, izbacio torbu. Koja se prilikom pada na zemlju otvorila, U njoj su bile kese pune, sumnjam ,marihuane. Ne znam koliko je bilo u kilogramima ali bilo je prilično punih kesa - objašnjava komšija i dodaje: 

- Naravno kada je skočio sa terase mladić se povredio, te je vozilom hitne pomoći prevezen da mu se ukaže pomoć - rekao je naš sagovornik i dodao da je prilikom hapšenja povređen i jedan policajac ali da ne zna kako je tačno došlo do njegovog povređivanja.

Informer

Tekst potpisa

Prema njegovim rečima mladića poznaje iz viđenja.

- Ima i brata, hapšeni su njih dvojica pre nekoliko godina, zbog droge verovatno. Mi nismo imali problema sa njima, Uvek su se uredno javljali. Iskreno mislio sam da su prestali da se bave time - rekao je naš sagovornik.

Inače, nakon hapšenja, koje je Informer objavio, ispred zgrade je vozilo Parking servisa odvezlo džip  "jaguar" za koji se sumnja da je pripadao uhapšenom mladiću.

Takođe iz stana su izvedena i dva psa koje je preuzeo jedan mladić-