19.06.2022.

15:44

Foto: Informer/Dejan Živančević

Hronika

DETETOVA MAJKA I BABA SU VRIŠTALE I ČUPALE KOSU! Potresna ispovest poznatog meteorologa koji je bio svedok nesreće u knez Danilovoj!

Kako kaže, on je video da je nešto palo, a onda se začula kuknjava.

- Sedeo sam u obližnjem kafiću kada je nešto palo. Automobil koji je u tom trenutku prolazi, naglo je zakočio i vozač je istčao. VIdeo je da je dete palo, a onda smo svi reagovali. Nekoliko nas je zvalo Hitnu pomoć. Dečakova baba je odmah istrčala i počela da vrišti na sav glas. Nedugo zatim pojavila se i majka dečaka koji je pao, i počela da zove Hitnu pomoć - rekao je Ristić za Informer.rs.

Informer

Ivan Ristić, poznati meteorolog

On j objasnio da se dete u početku malo pomeralo, ali da su povrede bile baš teške i opasne po život.

- Kako sam mogao da vidim dete se u početku malo pomeralo. Mnogi ljudi koji su se našli na licu mesta pokušavali su da pomognu, a pojedinci su trčali u Cvijićevu ulicu kako bi došli do Hitne pomoći i uživo im rekli šta se dogodilo. Dečakova majka i baba su vrištale sve vreme. Bilo je strašno, užasna scena - dodao je on.

Informer

Mesto gde je dete palo sa sedmog sprata zgrade u knez Danilovoj

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se danas oko podneva, a dete je sa znakovima života prevezeno na reanimaciju Urgentnog centra. Nažalost, dete je preminulo od posledica povreda.