21.06.2022.

12:48

Foto: printscreen

Hronika

TUKAO SUPRUGU DOK JE DRŽALA BEBU U RUKAMA! Podignuta optužnica protiv siledžije iz Novog Sada!

Kako navode u Službi za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu, nakon podnošenja optužnog predloga, okrivljenom je veće ovog suda produžilo pritvor do 30 dana zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo.

A. G. se tereti da je u 5. juna u dvorištu Ćirpanove 19, oko 18.20 časova, nakon verbalne rasprave, prvo udario suprugu Dariu T(28) . nekoliko puta u glavu, a potom je, s obe ruke, uhvatio za vrat i davio. Tu nije stao, nego joj je još zavrtao levu ruku i nekoliko puta udario u predelu tela. Žene je sve vreme nasilja držala bebu u rukama. D. T. je zadobila, na svu sreću, zadobila lake telesne povrede.

Informer

 

Snimak ovog jezivog nasilja izazvao je opšte zgražavanje kad se pojavio dan posle na društvenim mrežama.

Kako navode u Službi informisanja novosadskog Osnovnog suda, krivično vanpretresno veće smatra da je sudija za prethodni postupak pravilno našao da u konkretnom slučaju stoje razlozi za određivanje pritvora, jer bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano, zbog čega je žalba njegovog branioca odbijena kao neosnovana.

- Ne želim više da ga vidim! Plašim se njega i njegove porodice, jer sam već imala neke pretnje s njihove strane, ali neću odustati. Nadležni moraju da ga kazne – izjavila je pretučena žena. ona.