22.06.2022.

14:11

Foto:

Hronika

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA PUCNAJVU U TERETANI! Naneo tešku telesnu povredu, a evo šta je rekao pred tužiocem, PREDLOŽEN PRITVOR

Kako smo ranije izveštavali, a prema nezvaničnim informacijama M.S. je u vreme izvršenja krivičnog dela bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom). 

- Osumnjičeni je na saslušanju priznao da je pucao i izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritovr da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

policija ekspresno uhapsila osumnjičenog Ilustracija

Podsetimo, M.S. se tereti da je izvršio krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda.

Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije samo deset minuta nakon što je 20. juna u poslepodnevnim časovima, u jednoj teretani na Milјakovcu, pucao u oštećenog muškarca nanevši mu teške telesne povrede, a nakon toga pobegao.