28.06.2022.

14:56

Foto: printscreen

Hronika

OTEO ŽENU, VEZAO JE, TUKAO I SIPAO KISELINU U OČI U PANČEVU! Osuđen nasilinik iz Vranja na 12 godina zatvora!? VIŠESTRUKI POVRATNIK

Muškarac koji je oteo partnerku, držao vezanu i sipao kiselinu u oči osuđen na 12 godina zatvora

Osnovni sud u Pančevu osudio je na 12 godina zatvora Z. K. jer je 24. marta oteo, zlostavljao i sipao kiselinu u oči partnerki, saznaje "Telegraf.rs".

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Z.K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci.

Informer

 

Kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, Z.K. je skoro dve nedelje psihički i fizički zlostavljao svoju emotivnu partnerku koja nije smela da ga prijavi policiji iz straha za svoj i život ćerki.

Zoran Kostić je inače višestruki povratnik koji je 2000. godine zaklao svoju taštu u Vranju, a kada je izašao na vikend iz zatvora pokušao je da ubije dve žene, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula.