30.06.2022.

13:57

Foto: printscreen

Hronika

SASLUŠAN BRAČNI PAR IZ SMEDEREVA! Muškarac nije želeo da objasni odakle mu kilogram marihuane u kancelariji ŽENA PRIZNALA DA KORISTI DROGU?!

Kako nezvanično saznajemo S.C. je na saslušanju iskoristio pravo i branio se ćutanjem dok je žena negirala delo. 

- Ona je navela u svojoj odbrani da konzumira narkotike ali da se nije bavila nabavkom i prodajom - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor za muškarca kako ne bi mogao da utiče na svedoke ali i  da ne bi ponovio krivično delo koje mu se stavlja na teret. 

Informer

Ilustracija

Podsetimo, supružnici su uhapšeni u saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

- Prilikom pretresa, kancelarije koju S.C koristi pronadjeno ukupno 1,175 grama opojne droge marihuana, dok je pretresom kuće pronađena kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica - reako je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Njima je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanje do 48 sati u okviru kojih su uz krivičnu prijavu privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.