07.07.2022.

15:15

Foto: LJ.S.

Hronika

RAZBOJNIK JE MILOSAVA NAPAO ISPRED KUĆE I SVE MU OTEO! Policija ne zna gde je lopov, a ukradeni telefon I DALJE STOJI UKLJUČEN?!

Ovaj sedamdesetjednogodišnji čovek prethodno je bio kod prijatelja na slavlju i kada se vraćao u smeštaj kod sebe je imao 10.700 američkih dolara i 69.000 dinara sva dokumenta i mobilni
telefon.

Napad se dogodio u utorak oko 23.30 časova. U trenutku kada je otvarao kapiju prišao mu je nepoznati muškarac, iz ruku istrgnuo torbicu i pobegao. Milovanović je odmah pozvao policiju ali za sada nema naznaka da je razbojnik uhvaćen iako je mobilni oštećenog čoveka još uvek uključen.

- Ja nikada ne izlazim noću ovo je bilo prvi put za pet godina koliko sam u Srbiji. Prodao sam svoju kuću pa sada živim trenutno u hostelu. Tako mi je lakše, jer sam sam. Sa slavlja koje je bilo u oobližnjm selu dovezli su me i ostavili ispred kapije.

Taman kada sam otvarao, naišao je taj muškarac i oteo mi sve što imam. Nije problem u novcu već u dokumentima. Nikada mi se u životu nije ništa slično desilo, ovo mi je drugi put da idem u policiju. Prvi put kada sam vadio ličnu kartu i sada- kaže Milovanović.

On dodaje da je uvek sve nosio sa sobom pa sumnja da je razbojnik tačno znao šta je u torbici. Čudno mu je kako kaže što ne mogu da lociraju lopova jer je telefon koji mu je ukraden još u funkciji.

- Neću odustati. Ići ću ako treba i kod ministra policije Vulina jer sam poražen činjenicom da mi se ovo desilo baš u rodnom gradu. Ja imam dvojno državljanstvo, ukraden mi je i australijski pasoš te moram i u ambasadu. Mnogo je to muka za moje godine, a čini mi se da ništa ne čine da pronađu razbojnika- pita se Milosav Milovanović.