10.07.2022.

09:38

Foto: Beta

Hronika

POZNAT IDENTITET NASTRADALIH MLADIĆA NA MOTOCIKLU! Vozač pod dejstvom alkohola obilazio vozilo i direktno udario u njih

U ovoj saobraćajnoj nesreći lake telesne povrede zadobio je vozač automobila M.D., ali i dva putnika koja su bila sa njim u vozilu.

Kako je Informer već izveštavao saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko tri sata kada je, kako smo nezvanično saznali automobil marke "fiat" obilazeći vozilo udario u motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smera. 

- Sumnja se da je vozač "fiata" koji se kretao iz pravca Sombora ka Apatinu preticao vozilo i tom prilikom direktno udario u motocikl koji je dolazio iz suprotnog smera, odnosno koji se kretao iz Apatina ka Somboru. Vozač motocikla nastradao je na licu mesta, dok je njegov saputnik preminuo u bolnici u Somboru - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

- Policija je ubrzo stigla na lice mesta, vozaču "fiata" urađen je alkotest kojim je utvrđeno 1,68 promila alkohola u krvi. On je nakon ukazane lekarske pomoći zadržan u policijsku stanicu - objasnio je naš sagovornik. 

Uviđaj na ovoj deonici trajao je četiri sata. Kako je tačno došlo do jezive tragedije biće utvrđeno istragom koja je u toku.