10.07.2022.

12:57

Foto: printscreen

Hronika

ONI SU POGINULI KOD SOMBORA! Direktno se sudarili sa automobilom koji je preticao drugo vozilo! VOZAČ AUTOMOBILA BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA

U ovoj saobraćajnoj nesreći lake telesne povrede zadobio je vozač automobila M.D., ali i dva putnika koja su bila sa njim u vozilu.

Kako je Informer već izveštavao saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko tri sata kada je, kako smo nezvanično saznali automobil marke "fiat" obilazeći vozilo udario u motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smera. 

Informer

Nastradali vozoča motocikla Marko O. 

- Sumnja se da je vozač "fiata" koji se kretao iz pravca Sombora ka Apatinu preticao vozilo i tom prilikom direktno udario u motocikl koji je dolazio iz suprotnog smera, odnosno koji se kretao iz Apatina ka Somboru. Vozač motocikla nastradao je na licu mesta, dok je njegov saputnik preminuo u bolnici u Somboru - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da su mladići na motociklu imali kacige na glavama, ali da im nažalost to nije pomoglo.

Informer

Stefan D.

On je dodao da su lake telesne povrede zadobili vozač "fiata" ali i putnici u njegovom vozilu.

- Policija je ubrzo stigla na lice mesta, vozaču "fiata" urađen je alkotest kojim je utvrđeno 1,68 promila alkohola u krvi. On je nakon ukazane lekarske pomoći zadržan u policijsku stanicu - objasnio je naš sagovornik.