12.07.2022.

10:55

Foto: Privatna arhiva

Hronika

VLASNICA KAFIĆA U NOVOM SADU ZA INFORMER: Uleteo je velikom brzinom, izašao iz vozila i rekao ....

Vlasnica lokala je objasnila da su u kafiću pre toga slavili rođendan i da je proslava bila gotova ali da su u bašti ostala dva para mladih ljudi

- Oni su ostali još malo u bašti ali već je trebalo i oni da odu jer sam zatvarala lokal. Nekoliko minuta pre nego što je automobil uleteo oni su ustali i krenuli iz bašte. Da nisu svo četvoro bi bili mrtvi - objašnjava vlasnica lokala dramu koja se sinoć dogodila kada je u baštu uleteo automobil marke mescedes o čemu je Informer već izveštavao. 

Informer

Uništena bašta kafića

Kako je dodala vozač meredesa je u baštu uleteo velikom brzinom. 

- Ne znam koliko je išao na sat ali ispod 100 nije sigurno. Probio je metalnu ogradu na bašti pokosio sve pred sobom, zaustavilo ga je drvo u koje je udario. Svi smo bili u šoku. Iz vozila je izašla devojka i izgubila se. Potom je izašao vozač pitao je: "Da li sam ubio nekog. Pijan sam moram da idem!" i čovek je otišao - priča vlasnica lokala. 

Informer

automobil nakon nesreće

Prema njenim rečima trebalo im je nekoliko minuta da dođu sebi od šoka. 

- Tek smo kasnije postali svesni da je četvori ljudi moglo da nastrada u deliću sekunde. Mogao je i vozač ali i ta devojka da nastradaju. Srećom, Bog ih je pogledao sve. Da slave ovaj praznik kao drugi rođendan! - kaže naša sagovornica. 

Informer

 

Kako je objasnila jedna devojka je teže povređena, a pričinjena je ogromna materijalna šteta. 

- U bašti je sve uništeno. Godinama sam ulagala u lokal sve je to polomljeno u sekundi- kaže očajna žena ali ipak doda je na kraju da je sreća da bniko nije nastrado.