15.07.2022.

11:30

Foto: RINA

Hronika

DETALJI JEZIVOG SUDARA KOD ČAČKA! Udario u automobil u kom je bila porodica i nastradao EVO KAKO SE DOGODILA TRAGEDIJA

Kako nezvanično saznajemo nastradali Žarko A. vozio je automobil marke "fiat bravo" iz smera Preljine ka Kraljevu 

- Vozeći magistralnim putem u blizini sela Donja Gorevnica, kako se pretpostavlja, usled neprilagođene brzine udario je u vozilo koje je bilo u njegovoj traci marke "fiat stilo", a kojimje upravljao M.S. Tačnije udario ga je otpozadi - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

 

Kako je naveo od siline udarca jedno vozilo je završilo u kanalu pored puta. 

- Vozač Žarko A. preminuo je ubrzo nakon sudara, dok su u drugom vozilu vozač i putnica koja je sedela na zadnejm sedištu teško povređeni. Povrede koje su zadobili opasne su po život. Srećom njihov, kako se pretpostavlja, sin ima lake telesne povrede. Nastradalog i povređene ljude izvlačili su vatrogasci iz olupine -rekao je naš sagovornik.

Podsetimo, kako je Informer već izveštavao u čačansku Opštu bolnicu primljena su tri lica. Muškarac i žena srednjih godina, sa teškim telesnim povredama zbrinuti su na odeljenju intenzivne nege i njihovo stanje je kritično.

Treća osoba, mlađi muškarac zadobio je je lake telesne povrede i nakon pregleda otpušten je na kućno lečenje", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku