19.07.2022.

22:18

Foto:

Hronika

VLADICA JE SILOVAO I UBIO MALU ANĐELINU! Majka nesrećna devojčice progovorila o AGONIJI kroz kou prolazi!

Danijela Stefanović iz sela Vratarnica kod Zaječara pre šest godina sahranila je trogodišnju ćerku Anđelinu koju je zverski ubio Vladica Rajković. Monstrum je zlostavljao devojčicu i na kraju ubio. Sud ga je osudio na 40 godina.

- Najteže mi je bilo kad su mi rekli da je mrtva. Sahranili smo je dan kasnije. Posle nje umro mi je brat, majka i otac. Živim sa dvogodišnjim sinom Dušanom. Da mi je Anđelina živa danas bi je u školu vodila, ovako nemam koga. Sin mi je još mali - počinje svoju ispovest za "Telegraf.rs" Danijela Stefanović.

Pre desetak dana bila je na groblju sama. Otišla da zapali sveću svom detetu.

- Kada sam se vraćala kući iz dvorišta Rajkovića čula se muzika i slavlje. Rođeni brat ubice mog detata tog 9. jula pravio je veselje. Bas na godišnjicu smrti moje Anđeline odlučio je da pravi rođendan i krštenje sinu. Htela sam da uđem, da im svašta kažem,ali sam odustala. Ništa neće vratiti moje dete...- kaže Danijela.

- Pomislim da bi se moja Anđa igrala sa njima. Plačem, a suza više nemam. Sanjam je noćima...Baš pred godišnjicu ušao mi je leptir u sobu. Pustila sam ga i zaspala sa njim- tvrdi Danijela.

Kako neutešna majka kaže najviše je boli kad čuje da je Vladicu posetio otac u zatvoru.

- Oni ga viđaju i pričaju sa njim, a ja detetu odlazim na groblje. Porodicu ubice moje Anđe viđam na putu. Ne javljaju mi se niti ja njima. Kad bih videla Vladicu pitala bih ga samo:  "Što mi je ubio ćerku i šta sam mu ja zgrešila da mi oduzme dete". Žela bih da istrune u zatvoru, ali se plašim da će živ iz zatvora izaći - kaže Danijela.

Za šest godina sahranila je četvoro najmilijih, a pre dve godine na svet donela dečaka po imenu Dušan. Otac detata ju je ostavio kada je bila trudna.

- Dušanu sam dala ime po mojoj majci. On mi je sada sve. Ostala sam sama sa njim- kaže Danijela.

Malena Anđelina svirepo je ubijena 9. jula 2016. godine.

Presudio joj je Vladica Rajković koji ni jednog trenutka nije izrazio kajanje.