23.07.2022.

09:56

Foto: Informer

Hronika

OGLASILA SE SESTRA JELENE MARJANOVIĆ!

Advokat Predrag Savić, punomoćnik Jeleninog strica, Teodore i druge rodbine, kaže da se čuo sa familijom pokojne.

– Familija Krsmanović neće komentarisati presudu dok je ne pročitaju, a najverovatnije ni tada neće biti posebnih izjava, jer će čekati pravosnažnost. Ostajemo pri stavu da je bilo propusta u istrazi da je policija traljavo uradila posao, da je sada nezahvalno komentarisati dok ne bude dostupna pisana verzija – poručio je advokat Savić.

Informer

Teodora Krsmanović

Podsetimo, Zoran Marjanović juče je proglašen krivim u Višem sudu u Beogradu za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Sud ga je kaznio sa 40 godina zatvora i određen mu je pritvor.

Marjanović je juče nakon izricanja presude otišao na kratko do porodične kuće u Borči, da bi ubrzo posle toga službenim kolima Interventne jedinice bio sproveden u policijsku stanicu 29. novembar a kasnije i u Centralni zatvor. 

Zorana Marjanovića su sinoć u CZ dovezli u policijskoj marici, a kako je Informer saznao, prema trenutnoj odluci on će u istražnom zatvoru ostati dok Apelacioni sud ne donese odluku.

Informer

Zoran Marjanović odveden u CZ

Podsetimo, advokati Zorana Marjanovića najavili su žalbu na presudu Višeg suda kojom je njihovom klijentu izrečena kazna zatvora od 40 godina za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2016. godine. Rok za žalbu je 15 dana od dobijanja presude.

Kako Informer saznaje, Marjanović će kaznu najverovatnije služiti u Zabeli u Požarevcu ili u Sremskoj Mitrovici.

- Odluka Apelacionog suda može da se čeka oko mesec dana. Zoran će do tada biti u Centralnom zatvoru nakonu čega će ga prebaciti u neku od Kazneno popravnih ustanova. Ubice koje su osuđene na maksimalne zatvorske kazne uglavnom robijaju u Požarevcu ili Sremskoj Mitrovici - rekao je izvor Informera.

BONUS VIDEO