23.07.2022.

11:05

Foto: Informer

Hronika

Evo kako je prošla prva noć Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru!

- Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rešenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon... A stvari poput odeće, odnosno, ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbednost su dozvoljene da unese. nakon toga, on se sproveden u pritvor - rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Zoran kako se navodi nije imao nikakve prohteve, jeo je i legao da spava.

- Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava - rečeno je.

Informer

Zoran Marjanović odveden u CZ

Kako se navodi on do ponedeljka neće moći da prima posete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu najbliži članovi porodice i advokati.

Zoran Marjanović (43) osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na 40 godina zatvora jer je, kako se navodi, sa umišljajem, na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu (33) na nasipu u Borči! Njemu je nakon izrečene presude određen i obavezan pritvor do konačne presude.

Informer

Nasip na kojem je ubijena Jelena Marjanović

Kako je Informer saznao, na ovu odluku o pritvoru, ali i na presudu, Zoranovi advokati će uputiti žalbu Abelacionom sudu. Više o tome pročitajte NA OVOM LINKU.

Dok je sudija Jelena Škulić izricala presudu, Zoran Marjanović, koji je u Palatu pravde došao u pratnji devojke Zorice, sina Uroša, brata Miloša, snaje Milice i petoro prijatelja, potpuno mirno je prihvatio odluku suda. On, inače, na presudu ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Odmah nakon izrečene presude Zoranu je uručeno rešenje o određivanju pritvora, a ispred sudnice su ga sačekali najbliži, koji su ga zagrlili i pružili mu podršku. Brat Miloš mu je rekao: "Drži se, brate, ovo je nepravda i ne može da opstane", na šta mu je Zoran tužnog izraza lica odgovorio: "Ma, naravno, znam!"

Potom su se svi zajedno oko 12.30 dovezli do porodične kuće u Borči. Samo sat i po nakon toga po Marjanovića je došla Interventna policija, koja ga je uhapsila i prvo sprovela u stanicu u 29. novembra, a potom u Centralni zatvor. Dok je Zorana sa lisicama na rukama iz kuće izvodila policija, Zorica Zoka Mitrović je vikala da ne ide u "tu vučju jazbinu" bez advokata.

BONUS VIDEO