25.07.2022.

13:00

Foto: printscreen

Hronika

Dve godine od ubistva Gorana Veličkovića Goksija! Porodica i prijatelji potresnim pismom pozivaju na pomen

Goksi je iza sebe ostavio dvoje male dece i suprugu Jelenu, koja je i dan danas neutešna. Ona uspomenu na ubijenog muža čuva sa njegovim najbližim prijateljima i poziva sve Beograđane koji žele, da 30. jula dodju na Goranov pomen u 15 sati kod Saborne crkve u Beogradu. 

Informer

Goran Veličković Goksi sa sinom

Posle pomena, biće organizovan turnir u malom fudbalu.

Prošlo je dve godine, ali nama grobarčino naša to je kao čitava večnost - stoji u pozivu za javni pomen kod Saborne crkve gde je držano opelo Goranu Veličkoviću kada je pronađen trag njegovog monstruoznog ubistva i kada više nije bilo dileme da ga je usmrtio klan Belivuk-Miljković.

Informer

Dalje se navodi:

Ali jednog dana tatice, mužu, kume, druže, grobare stari, verni, odani,  pošteni i lojalni ... I sudnjega i posljednjeg dana bio i ostao hrabar, čvrst, jak, dobar, častan,  pravi drug, muž, otac, prijatelj, kavaljer, dzentlmen. Anđele naš otišao si nam u svet gde nema tuge, bola i uzdisaja.

Najbliži prijatelji Goksija su mu poslali i potresnu poruku: 

Raduj se sa anđelima na nebi i pošalji reči utehe deci, roditeljima, bratu, supruzi, rodbini, prijateljima, rodbini i svima koji su te voleli i cenili i koji su i sada uz tebe.