02.08.2022.

10:08

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović/drustvene mreže

Hronika

KOLUMBIJKA PROGOVORILA O JEZIVOM DOGAĐAJU! Preživela eksploziju bombe, ostala bez dečka PORUKOM OBJASNILA KAKO SE OSEĆA

Strahinja Stojanović preminuo je u bolnici ubrzo nakon eksplozije bombe koja je bila postavljena ispod njegovog džipu "BMW X5" u kojem je bio sa lepom Sonjom. 

Kako su mediji ranije izveštavali ona je teško podnela Strahinjinu smrt. Često je postavljala na Instagramu njihove fotografije i tužne poruke. Čini se da je ovom poslednjom stavila tačku na vezu i pomirila se sa svim što je preživela.

Informer

  

" Sve što je već bilo bilo je. Više ne želim ništa drugo i više ne biram između crnog i belog. Svetlost i tama, sunce i mesec, dan i noć, dobro i loše sve je deo jedinstva " napisla je Sonja Gomez na Instagramu uz fotografiju na kojoj je za volanom automobila. 

Jeziva eksplozija bombe ispod džipa u kojem je Sonja sedela na mestu suvozača dogodila se 13. septembra 2020 godine u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu. Kolumbijka je ostala srećom nepovređena.

Sumnja se da je bomba ispod Strahinjinog džipa ekpslodirala kada je aktivirao mobilnim telefonom Milivoje Lovrenović iz Velike Gradiške, za kojim je raspisana Interpolova poternica.