09.08.2022.

08:48

Foto: D. K.

Hronika

NAKON DIREKTNOG SUDARA AUTOMOBILOM SLETEO U KANAL! Vozač "pežoa" povređen kod Bogatića TRAKTOROM IZVLAČILI OLUPINU (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nezgoda dogodila se kada je vozač "pežoa" prešao u suprotnu traku i udario u vozilo "opel" koje mu je dolazilo u susret, a nakon toga sleteo u kanal. 

Sudeći prema fotografiji objavljenoj na instagramu 192 "pežo" je upao u kanal dubine od oko metar i tu ostao. 

- Vozač "pežoa" kretao se iz smera Bogatića ka Termalnoj Rivijeri kada je iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret. Od siline udarca "pežo" je sleteo s puta i završio u kanal - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

 

Nakon nesreće bilo je nemoguće pokrenuti vozilo.

- Vozač "pežoa" zadobio je lake telesne povrede i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja. Oba vozača su alkotestirana, te je utvrđeno da nijedan od njih nije konzumirao alkohol - objasnio je naš sagovornik. 

Inače, kao što smo izvestili ranije Uprava saobraćajne policije, sprovodi od 8. do 14. avgusta akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

Saobraćajna policija će svakoga dana akcije angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije tj."presretačima", dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila korišćenjem proširenog i unapređenog sistema.

Policija apeluje na vozače da prilagodite brzinu uslovima na putu.