10.08.2022.

15:44

Foto: Informer.rs

Hronika

ODBIO DA POKAŽE ličnu kartu, pa sa drugarima nasrnuo na policajce ! JEDAN OD NJIH POLOMIO RETROVIZOR NA POLICIJSKIM KOLIMA

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa Policijskom uparvom u Pančevo uhapsili su   M.V. i M.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki ponaosob izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Pored njih uhapšeni su i N.M., Ž.M., D.D., F.M. i N.B. jer su ponaosob izvršili  krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Napad na policajce dogodio se 4.08 u Omoljici kada je policajac D.P. od M.V. tražio na uvid ličnu kartu. M.V. ne samo da nije želo da da dokument, nego je po ramenu udario policajca. Pri tom i kada je policajac pokušao da mu stavi lislice on se ozimao ali su mu se u tom otporu pridružio i prijatelji koji je bio sa njim - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Tilustracija

Prema njegovim rečima dok je D.P pokušavao da savlada M.V. dobijao je udarce u glavu i po telu od njeg na i njegovog prijatelja D.D. 

- D.D. i M.V. udarali su policajca po nogama u predelu glave i tela. Gurali njega i njegovog kolegu takođe policajca M.K. ubrzo su im se  Ž.M., N.M.,N.B.,F.M. i M.B., koji su udarce zadavali i A.F., D.C., usled čega su svi oštećeni, pripadnici PU Pančevo zadobili lake telesne povrede, nakon čega je M.V.  rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isekao - objasnio je sagovornik. 


Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.