11.08.2022.

12:28

Foto:

Hronika

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE! Dečak bio na traktorskoj prikolici koja se prevrnula i pala na njega! NASTRADAO POMAŽUĆI OCU DA OBEZBEDI OGREV ZA ZIMU

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred.

- U trenutku nesreće prikolica se prevrnula i pala na njega. Traktorom je upravljao otac Paun P. koji je porodicu izdržavao radeći na pilani. Nesluteći kakva će ga tragedija zadesiti otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu, u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude itekako duga i hladna - objasnili su za RINU meštani i dodali: 

- Međutim, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći - kazali su za RINU komišije iz novovaroškog sela.

Informer

Foto ilsutracija

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđen tačan uzrok tragedije, koja je potresla celo selo.

Da tragedija bude veća pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i predula se u susedno selo.

- Otac im je bio i majka, mučio se radeći najteže fizičke poslove kako bi im obezbedio osnovno. I oni su mu pomagali koliko su mogli. Tako je dete i nastradalo pomažući ocu ... - rekao je jedan od poznanika porodice.