16.08.2022.

13:55

Foto: Čitalac Informera

Hronika

MILANOVAČKI TRBOSEK TEK ŠTO JE IZAŠAO NA SLOBODU OPET NAPAO! Poznato stanje povređenog mladića, DVA PUTA U STOMAK UBODEN!

-  Sad smo čuli šta se dogodilo. Strašno je jer se tu uvek okupljaju, svako veče se ispred te prodavnice pije, pa nije ni čudo što se svako malo nešto desi. Bila je tuča skoro i pre par nedelja.

Kako smo čuli, izleda je svađa nastala zbog nekog starog ne naplaćenog duga od ranije, buduće da su obojica poznati organima reda od pre. Ovaj sto je potegao nož, dugo nije izlazio iz kuće, kako se priča po gradu nosio je nanogicu zbog nekog krivičnog dela, priča meštanin grada na Dunavu.

Povređeni Boško .A. (29) iz Donjeg Milanovca odmah je nakon incidenta u svesnom stanju prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku gde mu je ukazana neophodna pomoć, dok je policija Aleksandara.Đ (50) lišila slobode.

,, Povređeni mladić Boška .A. (29) dovežen je sa ubodnim ranama, jedna je u međurebarnom prostoru, dubine oko 7cm. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, ali je on zadržan na našem odeljenju hirurgije, radi dalje dijagnostike i praćenja stanja, kako ne bi došlo do nekog eventualnog propusta. Trenutno je stanje stabilno, kaže dr Marko Radulović, direktor Opšte bolnice u Majdanpeku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotiu uhapšenom Aleksandru Đ. određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.