21.08.2022.

17:09

Foto: 192/printscreen

Hronika

TUGA! UJAK ZATEKAO MRTVOG SESTRIĆA NA ULICI, za sestrin život se bore lekarii treba joj mnogo krvi. NE ZNA DA JE OSTALA BEZ SINA

Kako je Informer ranije izveštavao tragedije je došlo na raskrsnici kod Vojvođanske ulice tako što je majka (41) sa električnim trotinetom, na kojem je vozila dete, iz nepoznatih okolnosti podletela pod teretni kamion aranđelovačkih registarskih tablica. Nesreća se dogodila u subotu oko 17 sati, dečak je podlegao povredama ubrzo nakon toga dok je majka zadobila povrede opasne po život.

Ujak dečaka je za medije rekao da je ubrzo nakon nesreće slučajno prošao tuda.

Informer

Mesto jezive tragedije

- Video sam svog sestrić mrtvog, a sestru teško povređenu pored zaustavljenog kamiona. Moja sestra i njen sin vozili su se ulicom skroz po strani, pored njih je išao kamion. Koliko znamo u toj ulici je zabranjeno da prolaze kamioni i šleperi - objasnio je nesrećni čovek za medije i dodao: 

- Vozač kamiona, navodno, je rekao da su mu moja sestra i sestrić bili u mrtvom uglu i da ih nije video. Nju je pregazio preko karlice, koja je zdrobljena skroz, a preko mog sestrića je prešao skroz i preminuo je na mestu - rekao je ujak dečaka.

Prema njegovim rečima njegova sestra je u veštačkoj komi i da joj je potrebno mnogo krvi.

- Ne zna da joj je dete preminulo. Četvoro njene dece stalno pitaju za nju i ne mogu da prihvate da im je brat preminuo, dok je njen suprug najteže podneo ovo- rekao je ujak nastradalog dečaka

Inače, u centru grada je zabranjen saobraćaj za teretna vozila osim ako nemaju posebne dozvole. Da li je ovaj kamion imao dozvolu za sada nije poznato.