22.08.2022.

21:45

Foto:

Hronika

POTRESNA ISPOVEST SILOVANE STARICE KOD SVILAJNCA! Nasilnika zna još kad je bio dete, kaže da to nije prvi put da je napao!

Kako je za Informer ispričala nesrećna žena, silovana je u subotu oko 23 sata dok je ležala u krevetu i gledala televizor. 

- Strašno je to što sam doživela u ovim godinama i u svojoj kući i od koga?! Razvalio mi je vrata. Ležala sam u krevetu i gledala televizor. Srećom da je bilo svetlo od televizora možda ga ne bi prepoznala. S vrata je skočio na mene, gurala sam ga i nogama i rukama da se odbranim od njega. Vikala sam jadna da me čuju komšije, a on me je ućutkavao, samo je šištao "psst, psst" - priča nesrećna žena prisećajući horora koji je doživela.

Informer

brzom intervencijom policije uhapšen silovatelj

Kako je objasnila pokušavala je svom snagom da se odbrani od njega da izbegne najgore ali nažalost bio je jači od nje. 

- Terala sam ga vikala da me pusti, gurala ga ali to nije dopiralo do njega. Zatvaro mi je usta rukom čak sam ga i ugrizla za ruku, ali ni to ga nije oteralo. Silovao me je i ko zna koliko bi to iživljavanje trajalo da nije čuo kapiju spolja. To ga je uplašilo. Sad mi prolazi kroz glavu mogao je jastuk da mi stavi na glavu i da me uguši - priča u dahu potresena žena. 

Prema njenim rečima kada je nasilnik otišao zvala je ćerku koja živi u Svilajncu. 

- Samo moja duša zna kako mi je bilo dok sam detetu rekla šta mi se desilo. Sramota šta sam doživela... ubrzo potom stigla su mi deca i policija je ubrzo stigla. Svi su krenuli da ga traže i uhvatili su ga. Sada ne treba ni belog dana da vidi monstrum šta mi je uradio - ističe S.M. 

Informer

foto: ilustracija

Kako je objasnila nasilniku A. M. ovo nije prvi put da napada starije žene. 

- Jednu je ženu napao i ona ga umalo vilama nije izbola. Mene je pokušao pre 10 godina da dodiruje, ali se srećom povukao i ništa nije bilo, evo do sada. On je monstrum i treba doživotno da bude na robiji, on nije za ovaj svet - kaže naša sagovornica. 

Inače, kako je navela silovatelja poznaje odmalena

- Oženjen je bio, ima dvoje male dece , ima kombi i vozi ljude u Austriji ili dovozi. Ne znam kako može takav da radi s ljudima. Živi tu u mom komšiluku sa babom i dedom. Čak je, kako sam čula njegova baba ljuta na mene što sam ga prijavila, pa ja mogu baba da mu budem, a šta mi je uradio. Ma neću da stanem dok ga ne osudim da truli u zatvoru. On ni svojoj deci takav ne treba... Čujem da je pokušao da pobegne preko granice kada ga je policija uhapsila - kaže potresena S.M. 

Informer

On je uhapšen zbog sumnje da je silovao staricu

Kako je navela još uvek se trese od straha i ne sme da zaspi u svojoj kući. 

- Podglavila sam jednom motkom vrata, te večeri kada je policija došla tresla sam se kao prut. Pritisak, koji nikada nisam imala mi je skočio - kaže S.M. 

Kako smo saznali A.M. je uhapšen u okolini Zrenjanina.