24.08.2022.

12:02

Foto:

Hronika

U Pančevu mladić provalio u ambulantu, ukrao kompjutere, bromazepame i trodone...!

Kako saznajemo sumnja se da je D.P. u noći između 11. i 12. avgusta, provalio u ambulantu u naselju Strelište u Pančevu i ukrao dva računara, kao i lekove trodon, bromazepame...

- D.P. je poznat od ranije policiji kao korisnik narkotika a po izvršenju dela odmah je bilo jasno iskusnim policajcima ko je provalnik- naveo je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da se sumnja da je u Dom zdravlja provalnik ušao tako što je razvalio vrata.

- On je u toku noći razvalio vrata doma zdravlja i ušao unutra. Gledao je da uzme ono što je vredno, kako bi mogao da proda, a potom je uzeo i tablete koje su na listi psihoaktivnih supstanci. Među njima trodon, bromazepam... - rekao je naš sagovornik.

Informer

Obio vrata

Prema njegovim rečima razbojnik je nakon provale pobegao od kuće. 

- Međutim juče se vratio i tada je uhapšen. Ukradeni računari su vraćeni Domu zdravlja, dok je tablete verovatno prodao ili potrošio - rekao je izvor Informera. 

Njemu je nakon hapšenja po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo prema D.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, isti je priveden i saslušan pred OJT Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je D.P. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.