24.08.2022.

19:04

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Ilustracija

Hronika

DETALJI KRVAVE DRAME U VETERNIKU! Kolege izbodenog mladića se razbežale, napadači jurili i njih?!

Zbog napada na radnika "Čistoće", koji je zadobio četiri ubodne rane, deo Bulevara Evrope u blizini mosta kod kanala DTD, bi je zatvoren za saobraćaj u toku uviđaja. Na lice mesta izašao je veliki broj patrola policije, a saobraćajna policija preusmeravala je saobraćaj ka industrijskoj zoni i nazad ka auto-putu.

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv od policije u 15.46. Dolaskom na lice mesta, izbodeni mladić nije zatečen.

Pretpostavlja se da je on prevezen u bolnicu privatnim vozilom.

Nakon obračuna, kolege su zbog svoje bezbednosti pobegle kamionom ka Rumenačkom putu, a za njima su trčali poznanici napadača. Oni su o događaju obavestili nadležne.

Informer

 

Inače, izbodeni mladić zadobio je četiri ubodne rane, ali njegovo stanje za sada nije poznato. Sa napadačima se poznavao od ranije.

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom događaju. Nije poznato da li je napad povezan sa obračunom koji se sinoć dogodio u Veterniku.

Kako "Telegaraf.rs" saznaje, napad nema veze sa preduzećem JKP "Gradska čistoća" u kom napadnuti radi već sa neraščišćenim računima od ranije.