25.08.2022.

11:26

Foto:

Hronika

OD GASTARBAJETERA UZELI AUTOMOBIL I TRAŽILI NOVAC DA GA VRATE! Otkrivamo detalje iznude u Loznici

Prema prvim informacijama koje su objavili beogrdaski mediji Dušan K.se navodno preda juče, međutim kako Informer nezvanično saznajemo je u policijsku stanicu sa advokatom otišao prošle nedelje. 

Informer

Osumnjičenom određen pritvor

Izvor Informera upoznat sa slučajem objašnjava da je potraga za njim bila raspisana u maju ove godine kada je slučaj iznude bio prijavljen policiji. 

- Navodno iznuda se dogodila u februaru ove godine tako što je osumnjičeni sa još dvojicom saučesnika od jednog gastarbajtera tražio novac. Navodno oni su mu uzeli automobil na račun nekog duga i potom od njega tražili novac (30.000 evra) kako bi mu vratili vozilo. Žrtva nije dala novac ali je slučaj prijavljen policiji u maju ove godine. Saučesnici osumnjičenog uhapšeni su odmah nakon prijave ali je potrga bila raspisana za Dušanom K. - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Prema njegovim rečima Dušan K. je sa advokatom u policijsku stanicu došao prošle nedelje i nakon toga mu je određen pritvor. 

Inače, kako nam je objasnio ovo nije jedino krivično delo za koje se sumnjiči Dušan K., koji je kako se sumnja zajedno sa D. P. iznuđivao novac od brata S.N. koji je osumnjičen za trgovinu ljudima.