25.08.2022.

17:50

Foto: Z. I.

Hronika

U ZRENJANINU POČINJEN SVIREPI ZLOČIN?! Na ovom imaju pronađen je OBEZGLAVLJENI LEŠ, sumnja se da je u pitanju radnik ILI ON... (Foto, Video)

Da li je u pitanju svirepo ubistvo, obzirom  da je prema nekim nezvaničnim informacijama telo starijeg muškarca bilo raskomadano i glava na jednoj strani, a telo na drugoj u improvizovanim kućercima sa ćebadima umesto zidova, ili se radi o smrti nesrećnog čoveka, za sada se samo nagađa.

Ono što smo uspeli da saznamo, obzirom da se policija do rezultata obdukcije, neće zvanično oglašavati, je da se najverovatnije radi o čobaninu, po imenu Ivan, koji je na pomenutom mestu u toru čuvao ovce svog gazde iz Zrenjanina.

Ivan je, kako pričaju neki koji su ga poznavali, star oko 60 godina, "suvonjav" čovek.

Neki opet pričaju da se policija tokom uviđaja raspitivala za još jednog muškarca iz Elemira, koji ima psihičkih problema i koji je navodno bio u društvu sa Ivanom.

Na pomenutom gazdinstvu, osim ogromnog vezanog psa i jednog manjeg puštenog, nekoliko traktorskih prikolica i mašina, ništa drugo nismo pronašli. Takođe u okolnim voćnjacima, koji su svi ograđeni, nigde nikoga.