26.08.2022.

21:46

Foto:

Hronika

OTKRIVEN RAZLOG KRVAVE PORODIČNE TRAGEDIJE! Evo zbog čega je muž u Aranđelovcu NASMRT IZBO SUPRUGU!

Užas je počeo oko 15 časova, kada je ćerka A. M. telefonom prijavila da je njen otac tukao majku u ulici Vuka Karadžića broj 34.

Na lice mesta odmah je stigla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu M. u lokvi krvi bez znakova života. Na telu je bio primetan veliki broj ubodnih rana.

Draganinog supruga Zorana, osumnjičenog za ubistvo patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa visestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, sam sebi naneo nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo. On je prevezen u UC Kragujevac.

Čitav užas se desio pred očima dvoje dece ovog bračng para. Sin i ćerka su potvrdili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali  u hodnik i zatekli majku kako leži krvava sa višestrukim povredama po telu. 

Mislio je da ga vara?

Njihovom ocu Zoranu su navodno 20. avgusta izrečene obe hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao, jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara. Pretpostavlja se da je sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Tokom uviđaja pronađeni su nož sa sečivom od 14 cm, ako i skalpel sa sečivom od devet centimetara.

Po nalogu VJT u Kragujevcu tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za teško ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.