28.08.2022.

18:50 >> 19:06

Foto: RINA

Hronika

UŽAS U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU Mladiću pesnicama OTVORILI LOBANJU PRED DECOM! (Foto)

Stranica "Moj Beograd" prenela je priču očevica, žene koja tvrdi da je u beogradskom tržnom centru, pred decom, mladić ležao u lokvi krvi nakon brutalnog prebijanja.

- Pretukli su momka u Ada mall-u izvesni ljudi, ispred svih nas sa decom. Dečku lipti krv iz glave pozadi - rekla je ona.

A onda se i prisetila kako je čitav napad izgledao.

Samo odjednom ispred MC Donaldsa u sred one gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama više puta da je tako snazno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta, a onda hteo da ide. Nismo gledali kuda su otišli (prim. aut. napadači), bar ja, nego odmah zvala hitnu, a obezbeđenja nigde. I posle kad su došli, oni se bave istragom dok pokušavam da zaustavim momka, koji bi da ide sa otvorenom lobanjom priseća se užasnuta žena. 

Za informer je nezvanično potvrđeno da je muškarac (35) nakon kreže vrbalne rasprave napadnut od strane dva muškarca u ovom tržnom centru. Napadači su nakon toga pobegli u nepoznatnom pravcu, a mladić je u prevezen na dijagnostiku u Urgentni centar.

Bonus video: