29.08.2022.

14:41

Foto: V.N.

Hronika

PRIKOLICA KAMIONA POSEJALA SMRT PO PUTU! Poznat uzrok stravične nesreće kod Petrovca na Mlavi (VIDEO)

Kako Informer saznaje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 časova na mestu zvanom Leskovac u Opštini Petrovac na Mlavi, život je izgubila žena stara 39 godina iz sela Vezičevo koja je upravljala automobilom marke ,,reno,, i koji se sudario sa teškim teretnim vozilom.

Informer

 

U automobilu stradale žene bile su i njene dve ćerke stare (21) i (18) godina koje su sa teškim telesnim povredama prebačene u Urgentni centar u Beogradu, dok je devojčica stara (15) godina koja se takođe nalazila u automobilu, prevezena u zdravstveni centra u Petrovcu na Mlavi radi dalje dijagnostike

Informer

 

- Nesreće se dogodila u jutarnjim satima i prema pretpostavkama za sada nastala je usled neprilagođene brzine uslovima puta. Kiša koja je padala jutros i klizav kolovoz , dovele su do toga da se zbog brže vožnje zanese prikolica teretnog kamiona koji je dolazio iz suprotnog pravca automobilu.

Prikolica nije mogla da se vrati u prvobitno stanje zbog veće brzine kamiona, udarila je u putničko vozilo i izazvala sudar. Tačan uzrok nesreće znaće se nakon utvrđene precizne istrage, za Informer kažu u Policijskoj upravi u Požarevcu.