08.09.2022.

18:42

Foto: printscreen

Hronika

OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU SA BARŽOM! Komšije otkrile veliku tajnu, taj gliser je bio NJEGOVA NAJVEĆA ŽELJA!

Prema prvim informacijama iz istrage motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka - kažu u Drugom ojt.

Dvoje dece ostalo bez oca

Ivan J, koji je nastradao sa devojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje dece iz prvog braka, ispričale su komšije.

Kako oni kažu, reč je o jednom finom i veoma vrednom čoveku.

- Kada smo saznali šta se dogodilo, ostali smo u šoku. Ivan je dobar čovek koji je držao prevozničku firmu. U selu imamo veliku pekaru i njegova firma razvozi hleb svuda po okolini - pričaju komšije i dodaju: 

Informer

Marta i Ivan

- Ivan ima dvoje dece iz prvog braka, ali su se supruga i on razveli. Koliko smo čuli, on je našao devojku posle toga i sa njom je bio i na gliseru kada se dogodila nesreća.

Komšije tvrde da je Ivan voleo da putuje

- Kad nije radio, voleo je da putuje. Kupio je taj gliser, to mu je bila želja i sad je na njemu nastradao. Išao je na more gliserom i tamo je provodio vreme. Njegova majka brinula je o deci kad on nije bio tu - rekle su komšije.

Otac mu poginuo kad je imao 12 godina

Kada je Ivan imao 12 godina vraćao se traktorom sa ocem od sestre kući u Pudarcima. Na putu su udarili u balvan, traktor se prevrnuo i njegov otac je poginuo na mestu - otkrile su komšije tragičan detalj iz Ivanovog života.

On je radio kao prevoznik, i kako komšije kažu, lepo je živeo od toga.

- Imao je više kamiona i prevozio hleb za lokalnu pekaru, koja dnevno proizvede 100.000 hlebova. Lepo je živeo, dobro zarađivao i trošio. Vozio je i motor - ispričale su Ivanove komšije.

Gde ste tako požurili

Jedna prijateljica oprostila se od njih na društvenoj mreži Instagram.

- Gde ste tako požurili - samo je kratko napisala zajednička prijateljica nastradale Marte i njenog dečka Ivana J, koji je upravljao gliserom pre nesreće.