18.09.2022.

14:06

Foto: Z.I.

Hronika

TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA! Sudar "fiata" i "renoa", poginula dvojica muškaraca

Poginuli su na licu mesta muškarci iz Zrenjanina, jedan rođen 1969. i drugi 1979. godine, dok je treća osoba sedamnaestogodišnji mladić, rođen 2005. godine, zbrinut u zrenjaninskoj bolnici, gde je u subotu uveče, neposredno nakon udesa, primljen sa lakim telesnim povredama i prema poslednjim informacijama, nije životno ugrožen, saopštila je zrenjaninska policija.

Pored pokušaja da saznamo nešto više o teškoj saobraćajnoj nesreći i ko su poginuli Zrenjaninci, osim da je stariji pedesettrogodišnji muškarac bio sam u automobilu koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu i da je u ovom selu bio zbog nabavke dela za automobil, ništa drugo za sada nije poznato.

- Bilo je užasno, kiša je padala, ništa se nije videlo, a sudar je bio direktan i žestok, neki kažu rupa na putu je uzrok, ali ja ovde  nikakvu rupu ne vidim - kaže starija žena iz vikendice u neposrednoj blizini, uz napomenu da je u subotu nakon nesreće, saobraćaj dugo bio u prekidu i da su policajci dugo obavljali uviđaj u zaista teškim uslovima.