23.09.2022.

20:11

Foto: printscreen, društvene mreže

Hronika

ON MORA DA PONOVI ZLOČIN! ONI SU POPUT ŽIVOTINJA, VREBAJU PLEN I PO GODINU DANA AKO TREBA! Boža Spasić o izlasku na slobodu serijskog silovatelja!

- Opet će ponoviti zločin bez diskusije. Ne znam zašto svakog silovatelja nakon puštanje ne zatvore u neku zdravstvenu ustanovu. Oni nisu za bolje. Treba ih držati pod ključem, jer predstavljaju veliku opasnost po nežniji pol- rekao je Boža Spasić za Informer i počeo sa daljim objašnjavanjem kako funkcionišu silovatelji i zašto su toliko opasni.

Informer

Boža Spasić

Spasić ističe da se oni slade tuđim bolom i patnjom i da su svi mentalni bolesnici.

- Ovaj serijski silovatelj me direktno podseća na malčanskog berberina. Isti je scenario. Iako je on, kao i svi mi, svestan da ga prati policija moraće da ponovi zločin, jer je to u njegovoj krvi. On se sladi tuđim bolom i patnjom. Svi oni su mentalni bolesnici- rekao je Spasić.

Stučnjak za bezbednost, ističe za naš portal da su oni lukave kukavice i da vrebaju plen kao životinje.

Informer

Serijski silovatelj Igor Milošević

- Silovatelj je sinonim za kukavicu, ali lukavu kukavicu. Veoma su pažljivi kada je u pitanju njihov zločin. Oni su poput životinja. Vrebaju svoj plen i strpljivo ga čekaju. Ubeđen sam da su spremni i po godinu dana da vrebaju dok ne budu sigurni da će njihov zločin biti sto posto uspešan- rekao je Boža i dodao:

- Resocializacija je priča za malu decu. Ta opcija ne postoji. On će ponoviti zločin i to je neminovno.