30.09.2022.

14:58

Foto: Insider

Hronika

VELIKA POBEDA INFORMERA! MANIJAK SKLONJEN SA ULICE! Na osnovu našeg intervjua uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević!

Naši novinari i urednici predali su juče Tužilaštvu zahtev za postupanje i kompletan video-materijal koji smo snimili sa Miloševicem, a u kome on otvoreno priznaje da i dalje ima snažan nagon za silovanjem, da se nije resocijalizovao ni posle 30 godina u zatvoru. 

Informer

Igor Milošević

Tužilaštvo je, na onsovu naših dokaza koje smo im dostavili, procenilo da je Milošević ozbiljna opasnost po bezbednost građana i da postoji ozbiljan osnov za sumnju da bi mogao ponovo da počini neko silovanje.

Kako saznajemo, Milošević će, između ostalog biti optužen što je tokom razgovora u Informeru više puta našim novinarkama i urednicama upućivao pretnje silovanja i  ubistva.

Redakcija Informera zahvaljuje se MUP i Tužilaštvu na brzoj reakciji. Ovim je Informer definitivno dokazao da je pravi motiv objavljivanja intervjua bila zaštita žena, naših supruga, ćerki, sestara, devojaka...

Informer saopštava da će pokrenuti zvaničnu inicijativu u Skupštini Srbije za izmenu zakona kako bi se u buduće onemogućilo bezuslovno puštanje na slobodu serijskih silovatelja.