10.10.2022.

16:24

Foto:

Hronika

PROBUDIO ME PRASAK, A ONDA SAM VIDELA MRTVU DEVOJKU PRED KUĆOM! Meštani Vladimiraca o jezivoj tragediji

Kako smo ranije izveštavali A.I. nastradala je u saobraćajanoj nesreći koja se dogodila kod Vladimiraca kada je automobilom marke "ford ", sletela s puta i udarila u banderu, isečena drva, a potom i u jedno parkirano vozilo.

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se jutros sat vremena nakon ponoći u Ulici svetoga Save kod Vladimiraca u Šapcu, a kako smo nezvanično saznali nastradala devojka imala je probnu dozvolu. 

Meštani su ispričali za Kurir da je stravičan prasak probudio celo mesto jedan sat posle ponoći.

- Nesreća se dogodila nedaleko od moje kuće. Svi smo pospali, a onda je nešto puklo. Samo sam rekla: "Nešto se loše dogodilo"! Moj sin je istrčao napolje prvi i uhvatio se za glavu - rekla je meštanka i dodala:

Informer

 

- Kad sam se obukla i izašla, već je mnogo ljudi bilo tu, trčali su niz ulicu i tražili nešto da pomognu nesrećnoj devojci. Udarili su u banderu, a automobil je bio ceo smrskan, prizor je bio jeziv, mrtva devojka mi je bila pred kućom - objasnila je potresena žena.

Stanovnici Vladimiraca rekli su da su čuli da je neko slavio rođendan i da je devojčica bila gost.

- Mladić iz okoline slavio je rođendan, navodno, ona je bila gost kod njega. Bila je u automobilu sa mladićem za koga pričaju da joj je bio momak i da je ona došla kod njega, jer nije rodom odavde već je navodno iz Ljiga - objasnili su oni i nastavili:

- Devojka je izgubila kontrolu, sletela s puta i udarila u banderu. Od siline udarca bandera je izvaljena. Jutros nije bilo struje dok su menjali stub. Ne smemo ni da zamislimo kolika je brzina kad je betonski stub totalno bio uništen - kazali su meštani.

Kako je za Kurir objasnio izvor, istraga je će pokazati šta je dovelo do nesreće, ali se za sada pretpostavlja da je neprilagođena brzina.