18.10.2022.

10:37

Foto: printscreen

Hronika

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA U ŽELEZNIKU! Ispod sedišta krio dve ručne bombe (VIDEO)

Kako smo ranije izveštavali B. I. je uhapšen u Ulici radnih akcija u Železniku kada su zaustavili vozilo kojim je uprvaljao i prilikom pretresa pronašli predmete krivičnih dela. 

Informer

 

- Policiji je bio sumnjiv automobil i to je bio razlog zbog kog su ga zaustavili. Pregledom vozila pronađene su dve kesice u kojima je, kako se sumnja bila marihuana, a iza suvozačevog sedišta dve ručne bombe M75 - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Nakon pronalaska bombi na lice mesta odmah su izašli pripadnici specijalizovane ekipe za protivdiverzionu zaštitu Policijske brigade, kao i insepktori UKP i policajci PS Čukarica.

Informer

 

B.I. je policija uhaspila u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je, nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.