23.10.2022.

12:12

Foto: printscreen video

Hronika

NOVI SNIMCI JEZIVE TUČE U KIKINDI! Navijači Crvene Zvezde brutalno pretukli obezbeđenje JEDNOM RADNIKU RASEČENA GLAVA (FOTO/VIDEO )

Naime, grupa navijača Crvene Zvezde brutalno je pretukla trojicu radnika obezbeđenja kluba u centru Kikinde, kada su kako se sumnja pokušali silom da uđu u klub, nezvanično saznaje Informer.

Informer

 

Očevici brutalnog napada, o kojem je Informer već izveštavao, su telefonima snimili trenutke tuče u kojoj su se koristili stolovi i stolice.

- Gomila mladića je odjednom nagrnula na vrata lokala. Prvo su lupali inventar, a onda je izbila tuča. Obračun se nastavio ispred lokala - kaže očevidac.

Informer

Udarali ih čime su stigli

Srećom, niko od povređenih nije životno ugrožen i svi su, nakon zbrinjavanja u bolnici, pušteni na kućni oporavak. 

- S. B. je dovezen u bolnicu sa povredama glave i kolena, M. D. takođe sa povredom glave i ramena i V. M. je imao povrede glave i grudnog koša - rekli su nam u Opštoj bolnici u Kikindi.

Informer

Pretučen radnik obezbeđenja

Na snimcima se vidi užasna tuča u kojoj grupa navijača udara pripadnike obezbeđenja stolicama, stolovima... a kada bi udaren mladić pao nastavili bi da ga udaraju raznim predmetima i da ih šutiraju. Na jednoj od fotografija do koje je Informer došao vidi se bukvalno rasečena glava jednog od radnika obezbeđenja.