23.10.2022.

19:16

Foto:

Hronika

SRPSKA MANEKENKA PRIJAVILA TURČINA DA JE SILOVAO I OPLJAČKAO, KAMERE SVE SNIMILE, policija ekspresno rešila slučaj! NIJE BILO DILEME?!

Iznenađujuća tvrdnja srpskog modela! Rekla je: "Boli me u predelu genitalija, silovana sam", a istina se pokazala sasvim drugačijom.

Incident u istanbulskom naselju Bešiktaš - Ortakoj, izazvao je veliku pometnju. Navodno, srpska manekenka je imala seksualni odnos sa svojim dečkom, ali je nakon odnosa, navodno, tražila novac od njega. Kada nije mogla da dobije novac koji je želela, oklevetala je svog dečka za silovanje.

Mladić je rekao da je veza bila sporazumna i da ga je srpska manekenka izigrala.

U subotu, 17. septembra, srpska manekenka S. M. došla je u Istanbul na proslavu rođendana svog španskog prijatelja manekena (ili manekenke nije jasno u tekstu). U toku tog dana sastala se sa svojim dečkom/partnerom D. E. sa kojim je zajedno išla na zabavu, a odatle nastavili u drugi lokal. 

TRAŽILA HILJADU DOLARA POSLE SEKSA  

Nakon što se žena kasnije iste noći napila, D.E. ju je odveo u hotel u kojem je odsela. Ovde je dvojac navodno imao seksualni odnos uz pristanak mlade manekenke. Kada je D.E. posle afere želeo da napusti hotel, mlada manekenka mu je navodno tražila hiljadu dolara.

Nakon što je muškarac odbio da da 1.000 dolara i izašao iz hotela, mlada manekenka je ujutru otišla u policijsku stanicu da se žali, tvrdeći da je silovana i da joj u novčaniku fali 5 hiljada evra i 2 hiljade lira.

Policajci Uprave distrikta Bešiktaš, koji je preduzeo mere po žalbi preuzeli su na pregled snimak sigurnosnih kamera hotela, a na osnovu pregleda utvrđeno je da je par u hotel ušao prisno i bez prinude nastavio do sobe. 

OBOJE SMO BILI SAGLASNI PRILIKOM STUPANJA U SEKSUALNI ODNOS

D.E. je zadržan u policijskoj stanici, kada je uzeta i njegova izjava. U njegovoj izjavi se saznaje da je S. M. njegova bivša devojka i da joj je dobrovoljno davao novac s vremena na vreme, ali da nije dobio nikakvu uplatu. On je naveo da su se na dan incidenta našli u kafani oko 23.20 časova, zatim su otišli ​​na drugo mesto, a oko 03.30 časova otišli ​​u hotel u kome je boravila S. M. i uz njegovu saglasnost imali seksualne odnose.

OSLOBOĐEN KADA JE UTVRĐENO DA JE KLEVETAN

Nakon seksa, saznalo se, da je žena od njega tražila 1.000 dolara kada je hteo da napusti hotel, da nije pristao da da ovaj novac i da ga je dva puta zvala u vezi sa tim, ali da joj nije dao nikakav novac.

Nakon što muškarac nije prihvatio S. navode, utvrđeno je da je njegova izjava tačna i da je žena oklevetala. Potom je D.E., koji je priveden u vezi sa incidentom, po nalogu tužilaštva pušten na slobodu po okončanju postupka.