24.10.2022.

12:42

Foto: pritnscreen/republika

Hronika

PRETUKAO SAM DARKA LILIĆA! Osumnjičeni priznao u tužilaštvu da je napao sina bivšeg predsednika Jugoslavije

On je kako nevanično saznajemo sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu kojim je osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu.

U toku je potraga za drugim napadačem, Aleksandrom Relićem, inače nedavno osuđenim zbog ubistva na Adi Huji, saznaje "Blic".

Inače, Vuksanović je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je pesnicom udarao u glavu sina nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Zorana Lilića.

- Ja sam udario Darka Lilića i naneo mu povrede - rekao je, kako saznajemo, kratko na saslušanju u tužilaštvu Dejan Vuksanović, ali nije želeo da priča o motivu sukob akoji je imao s njim.

Informer

 

Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak mu je odredio kućni pritvor, potvrdio je za medije njegov branilac, advokat Nemanja Govedarica.

Incident zbog kog je uhapšen Vuksanović, a koji su zabeležile kamere, dogodio se ispred zgrade  u Beogradu. 

Na snimku se vide dva napadača jedan od njih je Vukasović dok se za drugim Alekasndrom Relićem. traga koji je osuđen na osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji, posle dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine.