25.10.2022.

16:29

Foto: R.B.

Hronika

POD ZEMLJU OTIŠAO KAO NN LICE! Za telo utopljenika iz bunara kod Starog Trstenika niko se nije javio!

Ni posle 15 dana od pronalaska tela muškarca u fazi raspadanja u bunaru kod Starog Trstenika, nije razjašnjena misterija nepoznate osobe od kojih 60-75 godina.

Za posmrtnim ostacima misteriozne osobe koja se u kruševačkoj Službi Prosekture vodila kao NN, niko se nije javljao, pa je telo, kako nam je potvrđeno u Kruševcu, iz Službe Prosekture preuzela i na Novom groblju u Trsteniku sahranila Opština Trstenik.

U trsteničkom Javnom komunalnom preduzeću ,, Komstan,, , međutim, o ovome nisu želeli da se zvanično izjašnjavaju, upućujući nas na informacije Policije i Tužilaštva.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da za nestalim licem u Starom Trsteniku, čije je telo početkom meseca pronadjeno na oko dvadesetak dana posle utapanja u bunaru u fazi raspadanja, niko nije tragao, a ,,otpala je,, i sumnja da je nekim slučajem to mogao biti nestali Milorad Milosavljević , iz sela Poljaci, kome se već dve godine gubi svaki trag.

Informer

 

Podsećamo da je obdukcija tela nepoznatog muškarca, koji se u Službi kruševačke Prosekture dve nedelje vodio kao NN lice, staro između 65 i 70 godina, u bunarskoj vodi nalazio dvadesetak dana. Ali, ni pola meseca kasnije, identitet leša nije utvrđen.

Pretpostavlja se da je smrt nepoznatog čoveka nastupila usled prestanka rada srca, odmah po utapanju u napuštenom bunaru, koji se nalazi na neobrađivanoj napuštenoj parceli pored magistralnog puta Kruševac-Kraljevo, na području Opštine Trstenik.

Pilikom njegovog vađenja iz bunarske vode, ovaj čovek nije imao nikakvih dokumenata kod sebe, bio je obučen u plavu jaknu, a nije imao  obuću na sebi, već je u bunar dospeo samo u čarapama. Nikakvih ogrebotina na telu nije bilo, pa je u startu isključena svaka mogućnost da je stradao od nasilja.