27.10.2022.

15:57

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

OTAC ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Taštu ne želim više da vidim neka mi ne dolazi, ONA JE SVE ZAKUVALA (VIDEO)

- Slavica sutra ide kod javnog tužioca, videćemo šta će biti nije do sada osuđivana- rekao je Prvoslav okružen predstavnicima medija. 

Bez dvoumljenja Prvoslav je odmah prešao na stvar, označivši prema njegovom mišljenju pravog krivca za sve što se desilo 

- Šta da radim, ona se ponovo vratila u dvorište, a ja neću da je vidim - počeo je Prvoslav vidno uznemiren potvrđujući da govori o svojoj tašti majci supruge Slavice, on je istakao kako je uveren da će Lidija opet da pravi probleme.

Na pitanje šta je Slavica rekla u policiji i da li je istina, kako je pričala njegova tašta, da je supruga pored dece i njega tukla, Prvoslav je počeo da se krsti.

- Neeee, nije Slavica mene tukla, u policiji sam rekao onako kako je bilo. Deca su razmažena možda smo ih neka lupili po dupencetu, ali da bijemo nikad - ispričao je Prvoslav povrđujući da je on otac dece koja su zbog optužbe za nasilje izmeštena iz njihove porodice.

Informer

Slavica i Prvoslav ispred kuće

Podsetimo, posle objavljivanja snimka zlostavljanja devojčice koji je na društvenim mrežama izazvao lavinu negativnih komentara i osude, uhapšena je majkla Slavica Đ. i njoj je određeno zadržavanje.

Tokom hapšenja, ona je pred novinarima tvrdila da je sve namestila njena majka koja ja snimila sporni video zlostavljanja deteta.