04.11.2022.

14:43

Foto: RINA

Hronika

REŠENA MISTERIJA TELA IZ HOSTELA! Stariji muškarac preminuo tokom se*sa, ljubavnica pobegla

Prilikom prijema u službu urgentne medicine pokušana je njegova reanimacija, ali bez uspeha jer je duže vreme bio bez pulsa i vitalnih životnih funkcija. On je sanitetskim vozilom dovezen po pozivu iz jednog čačanskog hostela u kojem je boravio.

- Pretpostavlja se da je reč o ljubavnom paru koji se u hostelu sastao, znamo svi zbog čega. Identitet muškarca je utvrđen, ali se o mlađoj ženskoj osobi koja je bila s njim u sobi, kako svedoci tvrde, za sada ništa ne zna. Svedoci tvrde da je reč o mlađoj ženskoj osobi primamljivog izgleda, koja je verovatno na prve zdravstvene tegobe starijeg muškarca pobegla iz hostela i ostavila ga - kaže naš izvor iz policije.

Po položaju tela, odeći i drugim tragovima koji su zatečeni u sobi u trenutku kada je stigla hitna pomoć, jasno je da su stariji muškarac i mlađa žena bili u intimnom odnosu.

U hotelskoj sobi policija je pored kreveta pronašla čašu dopola napunjenu vodom u kojoj se nalazio praškasti sadržaj. Pretpostavlja se da je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu.