10.12.2022.

18:09

Foto:

Hronika

DEJAN JE NAJAVLJIVAO PORODICI DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE! Detalji tragedije u Požarevcu

Prema Informacijama do kojih je Informer došao iz Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu , pripadnik Saobraćajne policije u Požarevcu Dejan M. (51) "digao je ruku na sebe" na očigled prolaznika, koji su odmah nakon ove strašnene tragedije pozvali policiju.

Ispred Sportskog centra na sigurnosnim kamerama Hale sportova na snimcima se vidi da je nesretni čovek službenim pištoljem sa dva hica ispaljenih sebi u glavu u predelu slepoočnica, izvršio samoubistvo.

Kako se predpostavlja u pitanju su bili porodični problemi koje je policajac imao, zbog kojih je svi su izgledi nekoliko puta porodici izjavljivao da će se ubiti. Da li ga niko tada nije ozbiljno shvatio, jer su možda bračne razmirice dovele do ove strašne tragedije, ili možda zdravstveni problemi za sada još uvek nije poznato.

Inače, kao još uvek ne potvrđene informacije govore na poslu nije imao nikakvih problema. Njegove kolege koji su prilično zatečeni ovim činom, za svog kolegu kažu da je bio izuzetan policajac i radnik i kolega, smiren čovek, koji nije odavao utisak da ovakao nešto može sebi pre svega pa i porodici i svima ostalima da učini, kažu u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Odmah nakon tragedije na lice mesta pored predstavnika policije u Požarevcu izašao je i zamenik tužioca VJT Požarevac , koji je naložio obdukciju tela. Inače, nastradali saobraćajni policajac Dejan M.(51) iz Požarevca, iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.