13.12.2022.

16:09

Foto:

Hronika

OTAC NASTRADALE DEVOJČICE U NOVOM PAZARU: Živela je na 100 metara od mesta tragedije, bila je dobar učenik i srećna devojčica....

Sigurnosne kamere zabeležile su tešku nesreću u kojoj se vidi trenutak u kojem golf 6, koji je vozio maloletni B. H. s probnom vozačkom dozvolom, kosi Melisu i njeno telo leti udalj više od 10 metara, a onda pada pod točkove kombija.

Novi Pazar plače za devojčicom koja je juče stradala na pešačkom prelazu! U tom gradu je danas Dan žalosti.

Otac nastradale tinejdžerke Esko Zećović jedva je smogao malo snage da kaže nešto o mezimici.

- Kod tog prelaza je svako jutro čekala drugaricu i njenu mamu, koja ih je vozila u školu, ali sada je žena zakasnila samo minut po nju - rekao je otac devojčice Esko Zećović i dodao:

Informer

Lekar hitne pomoći konstatovao smrt devojčice/ Ilustracija 

- Mi smo s Peštera, pa je Melisa morala da se preseli kog mog sestrića u Mur jer drugačije ne bi mogla da putuje u srednju školu. I tog jutra je krenula u grad na nastavu. Živela je na 100 metara od pešačkog prelaza na kom je pokošena. Čuo sam da je mladić vozio više od 100 km/h. Kod tog prelaza je svako jutro čekala drugaricu i njenu mamu, koja ih je vozila u školu, ali sada je žena zakasnila samo minut po nju. Drugaričina majka je odmah javila mom sestriću šta se desilo i tako sam i saznao od njega. Moja ćerka je lepo živela, uvek je bila srećna, sve je bilo kako treba. Ima i mlađeg brata. Svaki vikend sam dolazio kolima po nju i drugarice i vozio ih na Pešter, pa onda nedeljom uveče vraćao u Novi Pazar. Četiri meseca je išla u Školu za dizajn tekstila i kože i bila je odličan đak. Volela je to što uči. Sahrana će verovatno biti danas - rekao je neutešni otac za Srpski Telegraf

Vlasnik kafića koji je u blizini mesta gde se dogodila jeziva tragedija objasnio je da je on došao 10 minuta nakon nesreće. 

- Čuo sam od očevidaca da je golf pretekao kolonu i tako udario devojčicu vozačevom stranom vozila, pa je onda odbacio na kombi, a taj vozač je pobegao. Kažu da je vozač golfa išao prevelikom brzinom i da je jedva uspeo da se zaustavi. On je mirno čekao policiju, koja je ubrzo stigla, kao i Hitna pomoć. Devojčici nije bilo spasa. Jedan policajac pitao je okupljene ljude: "Ko je vozač", taj momak mu se prijavio, pa su mu stavili lisice. Ubrzo se pojavila uspaničena žena, sva u suzama. Mislio sam da je devojčicina majka po ponašanju, ali je to bila mladićeva. Bila je skroz van sebe i vrištala je. To je tragedija za obe porodice. Nakon sat vremena došao je i devojčicin otac, kojeg je pozvao rođak. Policajci su podigli čaršav da bi identifikovao ćerku. Tuga božja - ispričao je za vlasnik kafića "Barsa" Elvir Bihorac za medije.